رولت مرغ سبز و ژامبون

خانه » دستورات غذایی » رولت مرغ سبز و ژامبون
مواد اولیه غذای نهایی
زمان تهیه : 1 ساعت
مناسب برای : 3 نفر

موارد لازم

  •  
  • فیله مرغ سبز : 6 قطعه
  • ژامبون : 12 ورق
  • پنیر پیتزا : 6 ورق
  • فلفل دلمه زرد و قرمز : 2 عدد
  • برگ بو : 3 عدد
  • آبلیمو : 1 قاشق غذا خوری
  • زعفران : به مقدار لازم
  • آب پیاز : 1 پیمانه
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • سیر : 2 حبه
  •  

دستور پخت

 

در این مطلب از سایت چیک چیک دستور تهیه رولت مرغ سبز با ژامبون و فلفل دلمه‌ای که در مدت زمان ۳۰ دقیقه ای آماده می شود و می توانید با کاهو و سس مایونز نوش جان کنید را مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم، امیدواریم از این مطلب نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه رولت مرغ سبز با ژامبون

 

ابتدا فیله های مرغ سبز را روی سطح کار قرار داده و روی آن نایلون بکشید و خوب بکوبید تا پهن شود سپس داخل ظرف در داری قرار داده و روی آن آب پیاز،برگ بو،سیر،آبلیمو و زعفران بریزید و آن را ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

سپس ظرف را خارج کرده و سس مایونز را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و ۴۵ دقیقه دیگر هم داخل یخچال بگذارید، فلفل دلمه ای ها را نگینی کرده و چند دقیقه با روغن تفت دهید.

بعد از زمان طی شده فیله های مرغ سبز را خارج کرده و روی هرکدام ۲ ورق ژامبون قرار دهید، کمی نمک و فلفل زده و رویش فلفل دلمه ای و بعد پنیر پیتزا قرار دهید.

حال فیله مرغ سبز را کاملا رول کنید و دو سر رولت ها را نیز با خلال چوب خوب ببندید، کف سینی فر یا ظرف مورد نظرتان را کاغذ روغنی بیندازید یا با روغن چرب کنید سپس سینه های مرغ سبز رول شده را روی آن بچینید ، روی رول های مرغ سبز را با برس مقداری روغن زیتون بزنید.

سینی را داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا رولت های مرغ سبز بپزند.

سایر نکات

در صورت تمایل از مواد دلخواه دیگری در داخل رولت استفاده کنید، بهتر است از ژامبون گوشت استفاده شود، می توانید به جای پنیر پیتزا از پنیر موزارلا هم استفاده کنید.