رول سینه مرغ سبز و اسفناج

خانه » دستورات غذایی » رول سینه مرغ سبز و اسفناج
مواد اولیه غذای نهایی
زمان تهیه : 2 ساعت
مناسب برای : 2 نفر

موارد لازم

  •  
  • سینه مرغ سبز کامل : 1 عدد
  • زعفران آب‌ کرده : 2 قاشق غذا خوری
  • آب‌ لیمو : 2 قاشق غذا خوری
  • پودر زنجبیل : 1 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر : 1 قاشق غذاخوری
  • اسفناج پخته : 200 گرم
  • سوسیس فرانکفورتر : 2 عدد
  • پیاز کوچک : 1عدد
  • نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم
  •  

دستور پخت

غذاهای بسیار متنوعی را می توان با مرغ سبز تهیه کرد و از خواص مرغ سبز بهره مند شد و در کنار خانواده وعده ی غذایی سالمی را مصرف کرد. در بخش آشپزی سایت چیک چیک بر آن شدیم، تا دستورات غذایی متنوع و خوشمزه ای را برای همراهان عزیز قرار دهیم، تا بتوانید غذاهای لذیذ و جدیدی را در منزل تهیه کنید. پس این بار هم مثل همیشه با ما باشید تا طرز تهیه رول سینه مرغ سبز و اسفناج را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 

طرز تهیه رول مرغ سبز و اسفناج:

ابتدا سینه مرغ سبز را بدون استخوان کرده و به تکه‌ های کوچک‌ تر تقسیم می‌کنیم و هر طرف سینه را با بیفتک‌ کوب باز کرده، ‌طوری ‌که از هم باز نشود. روی مرغ‌ ها آب ‌لیمو، زعفران آب ‌کرده، پودر زنجبیل، پودر سیر، نمک و فلفل می‌ریزیم.

 

 

هر دو روی مرغ‌ های کوبیده ‌شده را به همین شکل مزه‌ دار کرده، روی آن‌ها را با سلفون پوشانده و می‌گذاریم دو ساعت بماند تا خوب مزه دار و لذیذ شود.

 

 

در این مرحله پیاز را ریز‌ کرده و با کمی روغن‌ زیتون داخل تابه ریخته، اسفناج را به آن اضافه‌ کرده و همه را با هم تفت می‌دهیم تا سرخ شوند. به اسفناج نمک و فلفل اضافه‌ کرده و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

 

هرکدام از این دو قسمت را روی یک تکه مرغ پهن‌ کرده و یک سوسیس در وسط آن قرار می‌دهیم و مرغ و اسفناج را به شکل رولت دور تا دور سوسیس می‌پیچیم. دور رولت را به‌ طور کامل نخ ‌پیچیده و داخل تابه‌ ای چدنی که از قبل داغ کرده‌ ایم، سرخ می‌کنیم. بعد از این مرحله رول سینه مرغ سبز و اسفناج شما آماده است و می توانید آن را به دلخواه تزیین کرده و میل کنید.

 

 

این غذا بسیار خوشمزه و لذیذ است و قطعا بچه ها از خوردن آن لذت خواهند برد و طرفدار این غذای خوشمزه و پر خاصیت می شوند.

منبع:برترین ها