مرغ سبز بدون آنتی بیوتیک چیست؟

آنتی بیوتیک

مرغ بدون آنتی بیوتیک عبارت است از مرغ نیمچه گوشتی، در سن حدود ۳۵ تا ۴۵ روزه که در واحد های پرورش مرغ سبز دارای پروانه بهداشتی معتبر از اداره کل دامپزشکی استان، به شیوه صنعتی پرورش یافته است و در طول دوره پرورش آن از هیچ نوع داروهای آنتی بیوتیک و آنتی کوکسیدیوز، به هیچ یک از صورتهای تزریقی, آشامیدنی و یا در دان مصرفی، استفاده نشده است.
با افزایش روز افزون جمعیت جهان و محدود بودن زمین های حاصل خیز و منابع طبیعی جهت تولید محصولات کشاورزی و دامی، دانشمندان علوم کشاورزی و علوم وابسته رسالت تامین نیازهای غذایی بشر را به عهده گرفتند که با گذشت زمان و با استفاده از تکنولوژی و علم روز موفقیت های چشم گیری را در افزایش راندمان تولیدات محصولات کشاورزی بدست آوردند.

اما این پیشرفت در توسعه کمیت محصولات کشاورزی و دامی همراه با مسایل و مشکلاتی نیز بود. به موازات افزایش کمیت و اصلاحات ژنتیکی، حساسیت به انواع بیماریهای گیاهی و دامی نیز افزایش پیدا کرد. ازجمله بزرگترین این معضلات استفاده روز افزون و کنترل نشده از سموم دفع آفات نباتی و انواع دارو ها و آنتی بیوتیک ها در محصولات دام و طیور می باشد.
با پیشرفت علم پزشکی در کنار سایر علوم به تدریج آشکار شد که این پیشرفت در حل معضل تغذیه انسان، با خطر بزرگی نیز همراه بوده که باعث بروز گسترده انواع بیماریها نیز میگردید. بسیاری از این سموم و داروها، باقیمانده های شیمیایی خطرناکی در این محصولات به جا می گذارند که با مصرف انسان، این باقیمانده ها به بدن انسان انتقال پیدا کرده و باعث بروز انواع مسمومیت های مضمن و انواع مقاومت های دارویی میگردد.
با توجه به اهمیت سلامت یک جامعه و اثرات آن در رشد اقتصادی، بسیاری از کشورهای توسعه یافته با وضع قوانین سختگیرانه و بازرسی های هدفمند سعی در تولید غذایی سالم دارند. امروزه در بسیاری از نقاط جهان تولید کنندگان با حمایت دولت ها سعی در تولید محصولاتی دارند که علاوه بر کمیت، بر کیفیت و سالم بودن آن نیز توجه و تاکید خاص شده باشد. بر این اساس در کشور ما نیز، حرکت های مهمی در جهت تولید مواد غذایی سالم، در کلیه بخش های کشاورزی شروع شده است. به این امید که در آینده شاهد تولید انواع محصولات کشاورزی سالم و عاری از هرگونه مواد شیمیایی باشیم.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم