طبخ مرغ، یکی از آسان ترین مراحل آشپزی است اما باید با نکات و فوت و فن های پخت صحیح مرغ آشنا باشید، تا مرغ طعم خوبی به خود بگیرد و بوی زحم ندهد. همان اندازه که مرغ خوشمزه بسیار لذیذ و دلچسب است، مرغی که خوب پخته نشود و بوی زحم بدهد، میتواند از کدبانویی شما بکاهد و میل و رغبت دیگران را نسبت به غذای پخته شده کم کند.
با هم در این مطلب از سایت مرغ سبز چیک چیک به بررسی مواردی می پردازیم که در حین پختن مرغ نباید آنها را انجام دهید.
در ادویه جات نخواباندن گوشت
یکی از اصول اولیه و بسیار مهم تهیه یک مرغ لذیذ و خوشمزه این است که قبل از پختن مرغ آن را ساعت ها در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید.
پختن مرغ از طرف غلط
برای پختن مرغ داخل فر باید سینه مرغ به سمت پایین باشد. سینه مرغ بزرگ ترین قسمت مرغ است بنابراین بهتر است از حرارت مستقیم دور باشد تا خشک نشود.
سرخ نکردن مرغ
می توان گفت فرق بین مرغ خوشمزه و بدمزه سرخ شدن روی آن است. وقتی مرغ کاملا پخت فر را روی حالت گریل قرار دهید تا روی آن سرخ شود و یا در تابه با کمی روغن هر دو سمت مرغ را به خوبی سرخ کنید.
دور ریختن بعضی از قسمت های مرغ
دور ریختن هر قسمتی از مرغ کاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر… با همه قسمت های مرغ می توان خوشمزه ترین غذاها را درست کرد. می توانید انواع بال کبابی، سوخاری و ….همچنین واویشکا جگر و دل درست کنید و یا همه را به صورت کبابی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
بلافاصله خوردن مرغ آماده
همیشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید. چون مرغ آب بیشتری پس می دهد و نرم و خوشمزه تر می شود. یکی دیگر از فوت و فن های پخت مرغ استفاده از ادویه هایی چون زعفران و آویشن است که بو و طعم بسیار لذیذی به مرغ می دهد و باعث خوشمزه تر شدن آن می گردد.
منبع: های دکتر