مرغ سبز شکم پر

خانه » دستورات غذایی » مرغ سبز شکم پر
مواد اولیه غذای نهایی
زمان تهیه : 1 ساعت
مناسب برای : 5 نفر

موارد لازم

  •  
  • سبزی مخصوص : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم
  • مرغ : 1 عدد
  • رب گوجه : 5 قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده : 3 عدد متوسط
  • گردو : 8 قاشق غذا خوری
  • رب انار : 2 قاشق غذا خوری
  • نعنا خشک : 1 قاشق غذا خوری
  • کشمش : 2 تا 3 قاشق غذا خوری
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • آبلیمو : به مقدار لازم
  • زرشک : در صورت تمایل
  •  

دستور پخت

مرغ سبز شکم پر

در این مطلب از سایت چیک چیک برای شما همراهان گل و عزیز طرز تهیه مرغ سبز شکم پر را قرار داده ایم که غذایی بسیار لذیذ و مجلسی است و می توانید برای میهمانی ها این غذای خوشمزه را تهیه کنید و در کنار هم از میل کردن این غذا لذت ببرید.

 

  • بعد از آماده کردن سبزی ها ، ۳ عدد پیاز رو رنده ی درشت بزنین و به همراه سبزی و ۱٫۵ لیوان آب و کمی نمک بذارین روی حرارت تا بپزه و آبش خشک بشه. کم کم که سبزی و پیاز آماده میشن عطر خوش سبزی هام فضای خونه رو پر میکنه.

 

  • تا زمانی که سبزی و پیاز آماده بشه بهتره شما به بقیه ی کارا برسین. اول از همه قابلمه ای رو که میخواین انتخاب کنید و کمی روغن داخلش بریزین و بذارین تا کمی داغ شه. مرغ سبز رو نمک و زردچوبه بزنین و داخل روغن کمی سرخش کنید تا همه طرفش طلایی بشه.

 

  • وقتی که سرخ کردن مرغ سبز تموم شد اونو از قابلمه بیرون بیارین و از همون روغ برای تفت دادن ۳ قاشق غذاخوری رب استفاده کنید تا سس مرغ رو آماده کنید. نمک ، فلفل و آبلیمو رو هم طبق سلیقه بهش اضافه کنید و ۲ لیوان آب بریزین داخلش و بذارین تا به جوش بیاد و بعد از جوش اومدن حرارت رو کم کنید تا مرغ رو آماده کنید و داخلش بذارین. ( در این مرحله زیاد آب داخل سس نریزین چون مرغ هم در حین پخت آب پس میده )

 

  • وقتی آب سبزی و پیاز کاملا خشک شد کمی روغن اضافه کنید و اونارو به اندازه ی ۵ دقیقه با حرارت کم تفت بدین و رب انار و ۲ قاشق غذاخوری باقی مانده ی رب گوجه رو به مواد اضافه کنین و قشنگ هم بزنین تا مخلوط شه. اگه رب انارتون شیرین یا ملسه به اندازه ی ۱ قاشق آب نارنج یا آبلیمو اضافه کنید و بچشین تا موادتون کمی ترش مزه شه که این موضوع هم سلیقه ایه.

 

  • سپس کشمش ، گردو و در صورت تمایل زرشک رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا کمی تفت بخوره .نمک و فلفل رو هم طبق ذائقه ی خودتون اضافه کنید .مواد مرغ شکم پر آمادست .

 

  • داخل شکم مرغ رو کمی نمک بزنین و از این مواد داخل شکمش بریزین و کمی فشار بدین تا کامل پر شه. به کمک نخ و سوزن شکم مرغ رو بدوزین تا موقع پختنش مواد بیرون نیان.

 

  • به اندازه ی ۲ قاشق غذاخوری از مواد رو هم داخل سسی که آماده کرده بودین بریزین تا مرغ خوش طعم تر بشه. بهتره مرغ رو از پهلو داخل قابلمه بذارین تا فرم بهتری داشته باشه یا اگه به شکم میذارین حتما پاهای مرغ رو ببندین تا بد فرم نمونه. بعد از اینکه توی قابلمه گذاشتین چند قاشق از سس رو روی مرغ بریزین و درشو ببندین تا بپزه. حتما در حین پخت چند بار این کار رو تکرار کنید تا همه ی قسمتای مرغ طعم بگیره.

 

  1. اگر هم بتونین بعد از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه مرغ رو به جهت مخالف برگردونین عالی میشه فقط مراقب باشین که نسوزین و مرغ هم خرد نشه. حرارت باید خیلی کم باشه تا مرغ قشنگ مغز پخت بشه. من همیشه حدود ۲ ساعت مرغ رو میذارم تا با حرارت خیلی خیلی کم بپزه. از این مواد میتونین برای تهیه ی خوراک هم استفاده کنید و حتما نباید مرغ درسته داشته باشین. منم چون مهمون داشتم و مرغ کامل یه دونه بود خوراکش رو هم آماده کردم. جای همتون خالی…