ته چین مرغ سبز مجلسی

خانه » دستورات غذایی » ته چین مرغ سبز مجلسی
مواد اولیه غذای نهایی
زمان تهیه : 2 ساعت
مناسب برای : 2 نفر

موارد لازم

  •  
  • سینه مرغ : ۱ عدد
  • برنج : ۲ پیمانه
  • پیاز : ۱ عدد
  • هویج : ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای : ۱ عدد
  • نمک و فلفل و ادویه : به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده : مقداری
  • زرشک : نصف پیمانه
  • زرده تخم مرغ : ۱ عدد
  • ماست چکیده یا پرچرب : ۱ پیمانه
  •  

دستور پخت

ته چین مرغ سبز مجلسی یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که می توانید در منزل برای خودتان و یا میهمانان تان تهیه کنید. این غذای خوشمزه در کنار دیگر غذاها سرور می شود و در اصل نوعی ته دیگ است که مرغ سبز و مواد مختلف دیگری به آن افزوده می شود و آن را خوشمزه تر و لذیذ تر می کند. با ما همراه باشید در این مطلب از سایت چیک چیک تا طرز تهیه ته چین مرغ این غذاهای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

 

طرز تهیه ته چین مرغ سبز:

 

سینه مرغ سبز را با ۲ لیوان آب و مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کند. در ادامه حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. وقتی که سینه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش می کنیم.

 

پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.


هویج را به صورت خلالی یک دست خرد می کنیم، سپس فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا نرم شود و بپزد. نمک و فلفل و ادویه را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم.در آخر زعفران دم کرده و زرشک را اضافه می کنیم.

 

پس از اینکه کمی که حرارت دید، زیر آن را خاموش می کنیم و کنار می گذاریم. برنج را از قبل با کمی آب و نمک خیس می کنیم. یک قابلمه آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.


سپس برنج را با کمی نمک به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.نیم پز که شد آن را آبکش می کنیم. داخل یک کاسه، زرده تخم مرغ و ماست چکیده یا ماست پرچرب و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط می کنیم.

 

نصف برنج را درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم.در این مرحله یک قابلمه مناسب را با کمی روغن مایع روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس برنج زعفرانی را کف قابلمه می ریزیم و آن را خوب صاف می کنیم. سپس از مخلوط مرغ و سبزیجات روی آن می ریزیم و صاف می کنیم.


لایه آخر برنج ساده را می ریزیم و روی آن را خوب صاف می کنیم و می گذاریم روی حرارت ملایم. دم کنی روی قابلمه گذاشته و صبر می کنیم تا ته چین پخته و طلایی شود. سپس به صورت قالبی بر می گردانیم و سرو می کنیم.

 

مواد به کار رفته در ته چین را می توانید به سلیقه خود تغییر کنید، مثلا هویج را حذف کنید و یا از زرده تخم مرغ استفاده نکنید، زیرا بسیاری از افراد از بوی تخم مرغ در ته چین خوششان نمی آید و ترجیح می دهند از تخم مرغ استفاده نکنند. به هر حال موادی را در ته چین استفاده کنید که به آنها علاقه دارید اما برنج و مرغ و زعفران و ماست مواد اساسی ته چین می باشد و بقیه را می توانید تغییر دهید.