موارد لازم
- گوشت مرغ : ۵۰۰ گرم
- پیاز : ۱ عدد بزرگ
- سیر : ۲ حبه
- فلفل دلمه ای رنگی : ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری غلیظ
- کره : ۲۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
- فلفل قرمز و روغن : به مقدار کافی
دستور پخت
کتلت مرغ سبز یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که می توانید با موادی که در خانه دارید آن را برای شام و یا نهار درست کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید و لذت ببرید. مرغ سبز به دلیل کیفیت بالایی که دارد و همچنین به دلیل نداشتن بوی زحم مرغ های معمولی، غذا را لذیذتر و خوشمزه تر می کند و درست کردن کتلت مرغ به درست کردن کتلت گوشت ارجحیت دارد زیرا گوشت قرمز باعث انواع بیماری های قلبی و عروقی می شود و گوشت سفید سالم تر است.
در ادامه این مطلب از سایت چیک چیک قصد داریم طرز تهیه کتلت مرغ سبز را به شما عزیزان آموزش دهیم، پس با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید و مراحل را به ترتیب انجام دهید تا غذایی خوشمزه و لذیذ تهیه کنید.
1- برای تهیه کتلت مرغ خوشمزه ابتدا پیازها و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم و یا داخل خردکن می ریزیم و میکس شده تحویل می گیریم و آب آن ها را کاملا می گیریم.
2- در این مرحله تکه های مرغ (حتما از ترکیب ران و سینه با هم استفاده کنید تا چربی آن حالت چسبندگی به مرغ بدهد) را دو مرتبه چرخ می کنیم و یا در غذاساز می ریزیم و حالت چسبناک که شد داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم.
3- در این مرحله مخلوط پیاز و سیر را به آن اضافه می کنیم. از هر فلفل دلمه ای رنگی ۱/۳ آن را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و ریز خرد می کنیم که حدودا معادل ۲ قاشق غذاخوری می شود، سپس به مواد اضافه می کنیم.
4- حالا زعفران دم کرده را به همراه فلفل قرمز، فلفل سیاه و کمی نمک روی مایه می ریزیم و با دست کاملا مواد را مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند، سپس درب کاسه را سلفون می کشیم و در یخچال قرار می دهیم.
5- به مدت ۱ ساعت اجازه می دهیم که مایه کتلت استراحت کند. سپس تابه ای را روی حرارت کم می گذاریم تا داغ شود و کره را داخل آن قرار می دهیم و کمی روغن نیز به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا داغ شود.
6- کاسه محتوی کتلت را از داخل یخچال بیرون می آوریم و کتلت ها را به هر مدل که تمایل داریم کف دست به آن حالت می دهیم و داخل روغن داغ قرار می دهیم. البته می توانید از انواع قالب نیز استفاده کنید.زمانی که یک طرف کتلت ها به طور کامل سرخ شد آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود. می توانید زمانیکه کتلت ها را داخل تابه قرار دادید روی آن ها زعفران اسپره کنید تا خوش رنگ و طعم تر شوند.
7- کتلت های مرغ را بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود و بعد در ظرف مورد نظر آن ها را می چینیم و با خیارشور،گوجه فرنگی،زیتون و…تزئین می کنیم.نوش جان
درست کردن این غذا بسیار آسان است و شما می توانید تخم مرغ و سیب زمینی را هم به این مواد اضافه کنید و کتلت را به روش و با مواد دیگری نیز درست کنید. استفاده از سیب زمینی و تخم مرغ هم برای درست کردن کتلت مرسوم است و این بستگی به ذائقه شما دارد. همچنین می توانید قبل از سرخ کردن کتلت ها آنها را به پودر سوخاری آغشته کنید و کتلت مرغ سوخاری تهیه کنید که طعم بی نظیری دارد و بسیار خوشمزه است. امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید.