پیتزا مرغ سبز و قارچ

خانه » دستورات غذایی » پیتزا مرغ سبز و قارچ
مواد اولیه غذای نهایی
زمان تهیه : 1 ساعت
مناسب برای : 2 نفر

موارد لازم

  •  
  • خمیر پیتزا : 1 عدد
  • مرغ پخته شده : 1 پیمانه
  • قارچ : 1 پیمانه
  • پنیر موزارلا 1 1/2 پیمانه : 1 و 1/2 پیمانه
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر : به میزان لازم
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • سس گوجه فرنگی : به میزان لازم
  •  

دستور پخت

حتما برای شما هم بارها پیش آمده است که مرغ پخته شده را از یک وعده غذایی اضافه بیاورید و به دنبال دستور غذاهایی باشید که برای وعده‌های بعدی از این مرغ استفاده کنید. در این دستور با یک راه حل خوشمزه و ساده برای استفاده از مرغ‌های باقی مانده از وعده‌های قبلی در خدمت شما هستیم: پیتزا ایتالیایی مرغ سبز.

 

 

پیتزا مرغ سبز ایتالیایی در کمتر از یک ساعت و با موادی که به راحتی در دسترس هستند آماده می‌شود و انتخابی خوشمزه برای نهار، شام، و یا عصرانه شما خواهد بود. اگر در منزل کودکانی دارید که به آشپزی علاقمند هستند و دوست دارند در تهیه غذا با شما همکاری کنند، پیتزا یکی از بهترین انتخاب‌ها برای آشپزی با دلبندان کوچک شماست.

 

 

مرحله اول:

دمای فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. مرغ پخته شده را قطعه قطعه کنید و روی سینی فر قرار دهید. روی مرغ‌ها به مقدار کافی آبلیموی تازه بچکانید و نمک، فلفل و پودر سیر بپاشید. در صورت تمایل می‌توانید برای مزه‌دارتر کردن مرغ، مقداری کره هم کنار مرغ‌ها قرار دهید.

 

 

 

مرحله دوم:

 قارچ‌ها را خرد کنید و روی آن‌ها به مقدار کافی روغ زیتون بپاشید. قطعات قارچ را یا در کنار مرغ‌ها، یا در سینی جداگانه، داخل فر قرار دهید. سینی مرغ و قارچ را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب برشته شوند. بعد از این زمان، سینی را از فر خارج کنید و گوشه‌ای بگذارید تا خنک شود.

 

 

 

مرحله سوم:

فر را تا دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر پیتزا را روی یک سینی فر قرار دهید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا کمی بپزد. در این مرحله خمیر پیتزا باید کمی سفت شود و به خود رنگ بگیرد.

 

 

مرحله چهارم:

خمیر پیتزا را از فر خارج کنید. روی سطح خمیر لایه نازکی سس گوجه فرنگی و روغن زیتون بمالید و کمی پنیر موزارلا بپاشید. سپس قارچ و مرغ سبز را روی سطح خمیر پخش کنید و روی آن‌ها را با یک لایه پنیر موزارلا بپوشانید.

 

 

 

مرحله آخر:

پیتزا را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا سطح پنیر و خمیر پیتزا برشته شوند. اگر می‌خواهید خمیر پیتزای تردتری داشته باشید، بعد از اینکه پنیر روی سطح پیتزا آب شد تنظیمات فر را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه روی حالت گریل قرار دهید. بعد از آماده شدن پیتزا سینی را از فر خارج کنید و به مدت ۵ دقیقه گوشه‌ای بگذارید تا خنک شود. در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله روی سطح پیتزا کمی ریحان و جعفری خرد شده بپاشید. پیتزا مرغ سبز و قارچ شما آماده است، نوش جان!

 

 

 

نکات کلیدی تهیه پیتزا ایتالیایی مرغ سبز:

– در صورت تمایل می‌توانید به پیتزا مرغ سبز و قارچ خود زیتون، فلفل دلمه خرد شده، پیاز حلقه حلقه شده، و یا کمی ذرت هم اضافه کنید.

 

– برای تهیه سس مخصوص پیتزا مرغ سبز و قارچ ، ۳ قاشق غذاخوری کره را داخل ماهیتابه آب کنید. ۱ حبه سیر رنده شده را اضافه کنید و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه تفت دهید. ۳ قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید. سپس ۱ پیمانه خامه و ۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود. در انتها برای مزه‌دارتر کردن سس، به میزان تمایل نمک و فلفل اضافه کنید.