موارد لازم
- سینه یا شنیتسل مرغ : ۳۰۰ گرم
- آرد سوخاری : ۱۰۰ گرم
- نمک، روغن : به میزان لازم
- تخم مرغ : ۲ عدد
- فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، پودر عصاره گوشت، آویشن، جز هندی : از هر کدام نصف قاشق چایخوری
- پیاز : ۱ عدد
- زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذا خوری
دستور پخت
در این مطلب از سایت چیک چیک قصد داریم طرز تهیه شنیتسل مرغ سوخاری به روش آلمانی را بیان کنیم که بسیار خوشمزه است و یکی از غذاهای رستورانی پرطرفدار می باشد. این غذای بین المللی در کشورهای مختلف با گوشت مرغ، بوقلمون، گوسفند و گوساله طبخ می شود و بعد از اینکه مزه دار شد در لایه ای از پودر نان قرار داده می شود و در روغن سرخ می شود.
مزه دار کردن شنیتسل مرغ:
برای تهیه این غذا اولین کار این است که مرغ ها را برش طولی به عرض ۲ سانتی متر می دهیم. بعد بین پلاستیک فریزر قرار داده و کمی با بیفتک کوب یا پشت چاقو مرغ را پهن می کنیم.
برای این غذا از فیله یا سینه مرغ می توان استفاده کرد. مرغ آماده شده را به همراه پیاز نگینی خرد شده و زعفران و نمک و فلفل به مدت ۱ ساعت مزه دار می کنیم.بهتر است مواد را در یخچال قرار دهیم تا به خوبی مزه دار شود.
طرز تهیه پودر سوخاری:
اگر پودر سوخاری آماده در اختیار ندارید می توانید خمیر نان باگت را از داخل نان خارج کرده خشک و آسیاب کنید و ادویه های ذکر شده در بالا را با پودر نون مخلوط کنید، اکنون پودر سوخاری خانگی شما کاملا آماده است.
طرز تهیه شنیتسل سوخاری:
در این مرحله ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و کمی با چنگال مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی دربیاید. بعد مرغ را آغشته به تخم مرغ کرده و با پودر سوخاری کامل روکش می کنیم. اگر دوست دارید روکش سوخاری ضخیم تر شود این مرحله را دو بار تکرار کنید و بعد به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
داخل تابه ای کمی روغن ریخته می گذاریم تا روغن داغ شود (نیازی به حجم زیاد روغن نداریم) شنیسل ها را داخل روغن چیده و اجازه می دهیم تا به طور کامل پخته شوند. بعد از تکمیل پخت از روغن خارج کرده روی کاغذ روغن گیر می گذاریم و می توان آن را با پوره سیب زمینی یا سبزیجات بخار پز سرو کرد.
فوت و فن تهیه شنیتسل سوخاری
1- وقتی می خواهید مرغ ها را از مواد مرینیت خارج کنید و داخل تخم مرغ بزنید احتیاط کنید پیاز به آن نچسبیده باشد.
2- برای لذیذ تر شدن این شنیسل خانگی بهتر است به روغن سرخ کردنی ۲۵ گرم کره اضافه کنید.
3- در زمان روکش کردن شنیسل با آرد سوخاری احتیاط کنید تا سطحی صاف و بدون ترک پیدا کند.
4- شنیسل را با حرارت کم بپزید تا از مغز پخت شدن آن مطمئن باشیم.
این نکات را حتما رعایت کنید تا شنیتسل شما به صورت کاملا حرفه ای تهیه شود و از میل کردن این غذای خوشمزه در کنار خانواده لذت ببرید. در بخش آشپزی سایت چیک چیک می توانید طرز تهیه انواع غذاها با مرغ را مشاهده کنید.