موارد لازم
- سینه مرغ سبز : 2 عدد
- پیاز متوسط : یک عدد رنده شده
- زعفران دم کرده : 6 قاشق غذاخوری
- روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو : 4 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
- ماست خامه ای : نیم پیمانه
- خیارشور متوسط : یک عدد نگینی خرد شده
- سس خردل : یک قاشق غذاخوری
- نعناع ساطوری : دو قاشق غذاخوری
دستور پخت
استیک مرغ سبز
در این مطلب از سایت چیک چیک برای شما همراهان عزیز و گرامی طرز تهیه استیک مرغ سبز زعفرانی را قرار داده ایم که می توانید در خانه این استیک را با حوصله تهیه کنید و از خوردن این غذای خوشمزه در کنار خانواده تان لذت ببرید و همچنین یک غذای بسیار خوشمزه و مجلسی برای میهمانی ها و مراسم تولد می باشد.با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.
مواد لازم برای سس ماست:
ماست خامهای : نیم پیمانه
خیارشور متوسط : یک عدد، نگینی
سس خردل : یک قاشق غذاخوری
آبلیمو : ۴قاشق غذاخوری
نعناع ساطوری : ۲ قاشق غذاخوری
نان سنگک : نصف،خرد شده
روش تهیه استیک مرغ سبز زعفرانی:
۱٫ هر نصف سینه مرغ سبز را کمی بکوبید تا ضخامتش یکنواخت شود.
۲٫ آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمک و فلفل مخلوط کنید.
۳٫ سینه مرغ سبز را با چاقو چند سوراخ کرده و حداقل ۲ ساعت در مایه زعفران بخوابانید.
۴٫ روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و سینههای مرغ سبز را ۱۵ دقیقه در آن سرخ کنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود. مرغ سبز را از تابه درآورده و کنار بگذارید.
۵٫ تکههای نان را در تابه سرخ کنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط کرده و نمک و فلفل بپاشید.
۶٫ مرغ سبز و تکههای نان را در ظرف کشیده و سس را روی آن داده و سرو کنید.
نکات:
۱٫ به جای مرغ سبز از راسته گوساله بیات شده هم میتوانید استفاده کنید. اما به جای خواباندن در مایه آن را کباب کرده و ۲ دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت را در مایه زعفران بغلتانید.
۲٫ میتوانید به جای نعناع ساطوری شده از نعناع خشک استفاده کنید.
۳٫ میتوانید به سس ماست پیازچه یا خیار ساطوری شده اضافه کنید.
این غذا را می توانید با مرغ سبز چیک چیک تهیه کنید که به دلیل کیفیت بالای مرغ سبز بدون آنتی بیوتیک چیک چیک بسیار لذیذ و خوشمزه خواهد شد.همچنین این شرکت سینه مرغ سبز و دیگر محصولات مرغ سبز را در کشور عرضه می کند که می توانید از این محصولات خرد شده و آماده برای طبخ استفاده کنید و اشپزی راحتتری را تجربه کنید.