لازانیا مرغ سبز با قارچ

خانه » دستورات غذایی » لازانیا مرغ سبز با قارچ
مواد اولیه غذای نهایی
زمان تهیه : 1 ساعت
مناسب برای : 2 نفر

موارد لازم

  •  
  • سینه مرغ : 1 عدد
  • پیاز : 2 عدد
  • فلفل دلمه ای کوچک : 1 عدد
  • قارچ : 10 عدد
  • سیر : 2 حبه
  • آرد : 2 قاشق غذا خوری
  • رب گوجه : 2 قاشق غذا خوری
  • شیر : 2/5 پیمانه
  • کره : 50 گرم
  • پنیر پیتزا : به میزان لازم
  • روغن : به میزان لازم
  • لازانیا : به میزان لازم
  • نمک، فلفل، آویشن : به میزان لازم
  •  

دستور پخت

لازانیا مرغ سبز

لازانیا یکی از غذاهای مشهور و بسیار پرطرفدار است که هم با مرغ هم گوشت طبخ می شود.امروز قصد داریم طرز تهیه لازانیا مرغ سبز با قارچ را آموزش دهیم تا در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. پس ما را تا انتهای مطلب همراهی کنید.

 

 

مرحله اول:ورق های لازانیا

ورق های لازانیا را مطابق با دستور العمل روی پاکت لازانیا پخته و آبکش نمایید و بعد از آن ورق های لازانیا را روی پارچه ای تمیز بچینید و آماده بگذارید.

 

 

مرحله دوم: تهیه سس بشامل

ابتدا کره را داخل شیر جوشی ریخته زمانی که ذوب شد آرد را به آن بیفزایید و داخل کره خوب تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. سپس شیر سرد را به آرامی افزوده و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای در سس باقی نماند و مدام مواد را مخلوط می کنیم تا کم کم به غلظت برسد. در نهایت کمی نمک و فلفل به سس افزوده و سس را از روی حرارت بر می داریم.

 

 

مرحله سوم: آماده سازی سس گوشتی

پیاز را پوست گرفته و نگینی می کنیم حالا داخل تابه ای ریخته و به همراه نمک و فلفل خوب آن را تفت می دهیم تا طلایی شود سپس قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا عطر مواد به مشام برسد.

 

 

مرحله چهارم: افزودن مرغ

حالا مرغ نگینی ریز شده را به مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا رنگ مرغ تغییر کند. حالا نمک، فلفل و آویشن را به مواد می افزاییم.

 

 

مرحله پنجم: افزودن رب گوجه

حالا رب گوجه را به سس گوشتی می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود. سپس 1 استکان آب به سس می افزاییم تا بجوشد مواد پخته شوند و به روغن بیفتد.

 

 

مرحله ششم: تهیه لازانیا مرغ سبز

داخل ظرف پیرکسی را چرب می کنیم و یک ملاقه سس سفید کف ظرف می ریزیم حالا یک لایه لازانیا آماده شده روز سس می چینیم، بعد یک لایه سس گوشتی ریخته و این سه لایه را تا جایی تکرار می کنیم که ظرف تقریبا پر شود. حالا روی لازانیا را با پنیر پیتزا کاور می کنیم.

 

 

مرحله آخر: پخت لازانیا مرغ سبز

لازانیا را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده و به مدت 35 دقیقه می پزیم و بعد از اینکه روی لازانیا طلایی شد از داخل فر خارج کرده و در کنار انواع سس سرو و نوش جان کنید.

 

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه لازانیا با مرغ سبز

برای تهیه لازانیا می توانید از 2 قاشق غذا خوری خامه هم استفاده کنید که طعم لازانیا را بی نهایت لذیذ می کند. بعد از خارج کرده لازانیا از داخل فر به آن 5 دقیقه استراحت دهید و بعد برش و سرو کنید. برای تهیه لازانیا در صورت در دسترس بودن از 1/2 عدد جز هندی رنده شده هم استفاده کنید. امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را ببرید.