مواد غذایی ارگانیک و پیشگیری از سرطان

مواد غذایی ارگانیک

این روزها استفاده از مواد غذایی سالم و ارگانیک بسیار توصیه می شود و مردم را به استفاده از رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات تازه و سالم تشویق می کنند. در این میان مواد غذایی سالم و ارگانیک به صورت محدود در ایران تولید می شود و حتی در بخش دام و طیور چیزی به عنوان ارگانیک وجود ندارد و تنها مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک و کوکسیدیوز در ایران و خصوصا در استان گیلان تولید می شود.

مرغ سبز چیک چیک بدون مصرف آنتی بیوتیک چند سالی است که در استان گیلان تولید شده و در اکثر شهرها و استان های کشور توزیع می شود. متخصصان تغذیه و سلامت بر اساس نتایج یک مطالعه جدید تاکید دارند که مصرف غذاهای ارگانیک خطر ابتلا به انواع سرطان را کاهش می‌دهد.

مواد غذایی ارگانیک

طبق مطالعاتی که اخیرا صورت گرفته است به طور خاص افرادی که اغلب مواد غذایی ارگانیک مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که هرگز یا به ندرت از این مواد غذایی استفاده می‌کنند، احتمال کمتری برای ابتلا به سرطان پستان پس از یائسگی و سرطان خون نوع لنفوم غیر هاجکین دارند.

تحقیق و بررسی

یک تیم پزشکی فرانسوی در همین رابطه رژیم غذایی نزدیک به ۶۹ هزار بزرگسال را بررسی کردند. داوطلبان این مطالعه که اغلب زنانی با میانگین سنی ۴۰ سال بودند بر اساس میزان مصرف محصولات ارگانیک از جمله میوه ها و سبزیجات، گوشت و ماهی، غذاهای آماده، روغن‌های گیاهی و ادویه جات، مکمل‌های غذایی و سایر محصولات به چهار گروه تقسیم شدند.

نتایج مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین میزان مصرف غذاهای ارگانیک را داشتند ۲۵ درصد کمتر احتمال ابتلا به سرطان داشته و به طور خاص این افراد ۷۳ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان خون لنفوم غیر هاجکین و ۲۱ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان پس از یائسگی بودند.

این کاهش خطر ابتلا به سرطان حتی در افرادی که به میزان کمتری غذاهای ارگانیک مصرف می‌کردند، مشاهده شد.

به گزارش سی ان ان، متخصصان توضیحی احتمالی برای رابطه منفی بین مصرف مواد غذایی ارگانیک و خطر ابتلا به سرطان مطرح می‌کنند و کاهش آلودگی‌های موجود در غذاهای ارگانیک را علت این رابطه می دانند.

از همین رو در صورتی که این یافته ها تایید شود، ترویج مصرف مواد غذایی ارگانیک در عموم مردم می‌توانند راهبردی پیشگیرانه در برابر سرطان باشد.

به گفته محققان اکثر افرادی که در حوزه کشاورزی هم مشغول به کار نیستند به واسطه غذاها در معرض انواع آفت کش ها قرار می‌گیرند که همین امر زمینه ابتلا به سرطان را در افراد ایجاد می کند و به همین دلایل پیش بینی می شود که در چند سال آینده رشد ابتلا به سران در اکثر کشورهای دنیا به طور چشمگیری بالا خواهد رفت.

بهتر است برای حفظ سلامت خود و خانواده تان تا جایی که می توانید از مواد غذایی سالم و تازه استفاده کنید و استفاده از فست فودها و غذاهای منجمد و کنسروی را به حداقل رسانده و در کنار رژیم غذایی سالم، ورزش مداوم را فراموش نکنید.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم