کباب کوبیده مرغ سبز

خانه » دستورات غذایی » کباب کوبیده مرغ سبز
مواد اولیه غذای نهایی
زمان تهیه : 1 ساعت
مناسب برای : 2 نفر

موارد لازم

  •  
  • مرغ چرخ کرده : 300 گرم
  • زرده تخم مرغ : 1 عدد
  • ادویه گراماسالا : 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر زیره : 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل : 1/4 قاشق چایخوری
  • گشنیز خرد شده : 2 قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • پنیر فتای رنده شده : 25 گرم
  • آب لیمو تازه : 1 قاشق سوپ خوری
  • پیاز ریز رنده شده : 1 عدد
  • پودر بادام : 2 قاشق سوپ خوری
  • سیخ چوبی : 4 عدد
  • سیر : 1 حبه
  • روغن : به میزان لازم
  •  

دستور پخت

کباب کوبیده مرغ سبز

در این مطلب برای شما عزیزان و همراهان گرامی طرز تهیه کباب کوبیده مرغ سبز با سس هندی را قرار داده ایم که غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ است و طعم جدیدی از کباب کوبیده را تجربه خواهید کرد. این غذا با مرغ سبز بدون آنتی بیوتیک چیک چیک مزه ای فراموش نشدنی خواهد داشت زیرا مرغ سبز بوی زحم ندارد و براحتی مزه دار می شود.

 

مرغ سبز چیک چیک در طول دوره پرورش از هیچ گونه آنتی بیوتیک و داروهای ضد کوکسیدیوز استفاده نمی کند و چهار بار از طرف سازمان دامپزشکی مورد آزمایش قرار می گیرد و زمانی که بدون آنتی بیوتیک بودن آن تایید شد از سازمان دامپزشکی استان گیلان مجوز کشتار را دریافت می کند و در اکثر شهرها و استان های کشور توزیع می شود.

 

اگر علاقمند هستید غذایی خوشمزه و خوش طعم را در خانه تهیه کنید و در کنار عزیزانتان از خوردن آن لذت ببرید با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

 

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ سبز:

۱٫ یک کاسه بزرگ انتخاب کنید. مرغ چرخ شده را با زرده تخم‌مرغ داخل آن بریزید و باهم مخلوط کنید. حالا ادویه‌جات، گشنیز خرد شده، پیاز، سیر، آب‌لیمو، پنیر، پودر بادام و کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید. حال مواد را خوب باهم ورز دهید تا مایه کباب آماده شود.

 

۲٫ سیخ‌های چوبی را خیس کنید. از مواد مقداری بردارید و آن را به سیخ بکشید و با کمک دست مایه را به شکل کباب کوبیده های معمول درآورید.

 

۳٫ در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. حالا سیخ‌ها را داخل تابه بچینید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کباب‌ها آماده شوند. در حین پخت، چند بار سیخ‌ها را پشت‌ ورو کنید تا همه جای آنها سرخ شوند. بعد از آنکه کباب‌ها آماده شدند، آنها را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید.

 

فوت‌ و فن

بهتر است سیخ های چوبی را ۱۵ دقیقه قبل از استفاده داخل مقداری آب بگذارید تا خیس بخورند. این کار باعث می‌شود موقعی که کباب‌ها پخته و آماده می‌شوند، به سیخ نچسبند.

این غذای خوشمزه و لذیذ را می توانید همراه با زرشک پلو و یا پلو زعفرانی در منزل تهیه و میل کنید و یا برای پذیرایی از میهمانانتان این غذا را تدارک ببینید و سفره ای بسیار شیک و دلچسب بچینید.