مرغ ارگانیک
مرغ بدون آنتی بیوتیک یا همان مرغ سبز به مرغی اطلاق می شود که در طول دوره پرورش آن در مزارع تولیدی از هیچ گونه مواد شیمیایی و دارویی نظیر آنتی بیوتیک ها،ضد انگل ها و … استفاده نمی شود.که دستورالعمل تولید این نوع مرغ توسط سازمان دامپزشکی کل کشور تهیه و در اختیار تولیدکنندگان قرار گرفته است،در حالی که مرغ ارگانیک در تعریف بین المللی آن به مرغی اطلاق می شود که علاوه بر عدم استفاده از مواد دارویی و شیمیایی در تولید آن از نهاده های ارگانیک استفاده شود.
همانند ذرت ارگانیک،گندم ارگانیک و .. که در حال حاضر تنها در چند کشور انگشت شمار دنیا تولید این نهاده ها و در نتیجه تولید مرغ ارگانیک امکان پذیر است.با این تفاسیر می توان مرغ سبز تولیدی در کشورمان را یک مرغ نیمه ارگانیک تلقی کرد.
شرکت الماس سبز خزر که صرفا جهت تولید و عرضه ی مرغ بدون آنتی بیوتیک در سال ۱۳۸۹ در استان گیلان تاسیس و مشغول به فعالیت شد در بدو امر با مشکلاتی نظیر عدم آگاهی مردم از نحوه ی تولید و شناخت مضرات وجود آنتی بیوتیک ها در محصولات غذایی روبرو بوده است که به تبع آن در عرضه ی محصول خود با کاستی هایی مواجه شده است،ولی با گذر زمان و ارتقاء معلومات مردم و نیز اعتماد به این شرکت تولیدی کم کم به تعداد مصرف کنندگان مرغ سبز چیک چیک در طول این شش سال افزوده شد که از دید آمار تولید مرغ سبز در این شرکت با رشد هزار درصدی روبرو بوده است.
۸-چرخه ی تولیدی مرغ سبز شرکت الماس سبز خزر متشکل از قریب بیست مزرعه ی تولیدی که به تناوب مبادرت به تولید می نمایند،است که این مزارع در یک دوره ی تولیدی خود بیش از پانصد هزار مرغ بدون آنتی بیوتیک را تولید می کنند.
۹-سعی ما بر این است که محصول تولیدی خود را به آسان ترین شکل در اختیار مصرف کنندگان خود قرار دهیم و برای این منظور در بیش از ۱۵ استان کشور و در بهترین و مجهزترین مراکز عرضه ی پروتئینی مبادرت به توزیع مرغ سبز نموده ایم.که در این استان ها در اکثر سوپر پروتئینی ها و فروشگاه های زنجیره ای بزرگ می توان مرغ سبز چیک چیک را تهیه نمود.