گوشت مرغ بریانی
روش های مختلفی برای طبخ غذاها با مرغ کامل وجود دارد. اما بسیاری علاقه مند به این مسئله هستند، که مرغ های کامل را به صورت بریانی تهیه نموده و میل کنند. بدون شک شما هم مرغ هایی را که به صورت درسته در سیخ کشیده شده اند، و بسیار تپل هستند، را پشت ویترین برخی از رستوران ها مشاهده نموده اید.
حتی خیره شدن به این دسته از مرغ ها نیز انسان را به اشتها می اندازد. مرغ های سرخ در حالی که علاوه بر طعم خوشی که دارند، بسیار زیبا و جذاب نیز می باشند. درون ران این مرغ کامل بریانی، معمولا یک فلفل قرمز، یا گوجه فرنگی قرار داده اند.
از طرف دیگر درون شکم مرغ های بریانی را با انواع مواد خوراکی و طعم دهنده همچون فلفل سبز، ادویه های تند و شور هندی و.. پر کرده اند. این مرغ کامل در صورتی سالم است، که قبلا خشک نشده باشد، یا از روز گذشته باقی نمانده باشد.
در این حالت می توانیم بگوییم مرغ کامل می تواند یک نوع غذایی سالم و عالی به شمار رود. زیرا برای تهیه و طبخ این دسته از مرغ ها، به هیچ عنوان از روغن ها، یا آب اضافه استفاده نمی شود. مرغ های بریانی اصولا با استفاده از چربی های موجود در بدن خود طبخ می شوند. از این رو طعم منحصر به فردی دارند.
نکات مهم دراستفاده از مرغ کامل بریانی
یکی از مهمترین نکاتی که می توانیم در تهیه این مرغ خوشمزه بیان نماییم، این است که، اگر مرغ های کامل بریانی با استفاده از قسمت های پر چرب بدن خود، همچون پوست، بال، گردن و .. پخته شوند، می توانند کلسترول بسیار زیادی تامین نمایند.
مخصوصا ران مرغ کامل که نسبت به دیگر قسمتهای بدن مرغ از چربی بیشتری برخوردار بوده، و حتی می توانیم بگوییم در زمان پخت به صورت کبابی و آبپز نیز تا به این حد نمی تواند از خود چربی تولید کند. البته این مسئله می تواند زمانی شما را دچار مشکل نماید، که مرغ های خود را در سیخ های پایین قرار دهید.