گوشت مرغ و خون مردگی در آن
عمدتا خون مردگی های ایجاد شده در گوشت مرغ که مردم آن را مشاهده می کنند به دلیل ضربات وارده به مرغ در فرآیند تولید آن از سالن های پرورشی تا کشتارگاه و بازار مصرف است، چرا که کارگران به هنگام جمع آوری گوشت مرغ رعایت نمی کنند و با عجله در جمع آوری مرغ باعث ایجاد خون مردگی در لاشه گوشت مرغ می شوند. برخی اوقات نیز دلیل خون مردگی در مرغ تنظیم نبودن سرعت خط کشتار است که این اشتباه در کشتارگاه اتفاق می افتد.
نظارت های انجام شده بر روند تولید گوشت مرغ از سالن های پرورشی تا کشتارگاه و بازار مصرف به گونه ای انجام می شود که احتمال وجود بیماری در گوشت مرغ که به کشتارگاه و بازار مصرف وارد می شود، بسیار ضعیف است.
معاون سازمان دامپزشکی
معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی گفت: اغلب خون مردگی ها در گوشت مرغ ناشی از ضربات وارد شده در مسیر مرغداری تا کشتارگاه است. این خون مردگی مشکلی ندارد و مردم می توانند با خیال آسوده گوشت مرغ را در این شرایط مصرف کنند و با شست وشوی دقیق گوشت مرغ، این مشکل به راحتی برطرف می شود.