بازرسی و نظارت مستمر

بازرسی و نظارت

در طول دوره پرورش ۳ نوبت ( به صورت تصادفی ) نمونه گیری از گوشت مرغ های در حال پرورش توسط سازمان دامپزشکی انجام می گیرد و یک نوبت خون گیری جهت آزمایشات سرولوژی و تمامی این آزمایشات جهت عاری بودن گوشت از هر گونه آنتی بیوتیک می باشد، حتی اگر یکی از آزمایشات مثبت باشد به هیچ عنوان سازمان دامپزشکی مجوز کشتار مرغ ها را در آن واحد تولیدی صادر نمی کند و تولید آن واحد باید بصورت مرغ معمولی کشتار شود.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم