در این مطلب قصد داریم درباره پوست مرغ صحبت کنیم، امروزه شیوع بیماری ها در جهان سرعت چشمگیری پیدا کرده است و یکی از دلایل اصلی این اتفاق به رژیم غذایی ناسالم باز می گردد. استفاده از غذاهای آماده و نیمه آماده و همچنین ورزش نکردن سبب شده که رشد ابتلا به سرطان و بیماری ها بدخیم به شدت افزایش پیدا کند.
حال ما بر آن شدیم تا اطلاعات مفیدی را درباره مرغ با شما عزیزان به اشتراک بگذاریم تا بتوانید با آگاهی کامل این ماده ی غذایی را مصرف کنید از مضرات و فواید آن باخبر باشید.
از عوارض استفاده از پوست مرغ در غذاها چه میدانید ؟ چه تاثیرات منفی بر بدن مصرف کنندگان میگذارد مزایا و معایب خوردن آن به چه صورت است ؟ نظر متخصصین تغذیه در این باره چیست ؟ چربی موجود در آن عوارض جانبی زیادی برای بدن مان به همراه دارد، برخی باورهای نادرست در مورد این وجود دارد که در این بخش به آن ها اشاره خواهیم کرد.
مزایای خوردن پوست مرغ
هرچند گرفتن پوست مرغ قبل از خوردن ممکن است مزایایی داشته باشد، اما همیشه ضروری نیست. خوردن آن، کالری بیشتری به غذایتان میدهد، ولی مزایایی هم دارد.
این درست است که پوست مرغ دارای مقداری چربی است. به گفتهی دانشکده سلامت عمومی هاروارد، گرچه بسیاری اوقات چربی موجود در غذاهای حیوانی، چربی اشباع شده است که میتواند در صورت زیاده روی کلسترول و خطر بیماریهای قلبی را افزایش دهد، اکثر چربی موجود در پوست مرغ چربیهای غیر اشباع مفید برای قلب است.
بر اساس گزارش دپارتمان کشاورزی پایگاه ملی تغذیه ی آمریکا، یک اونس پوست مرغ حاوی ۳ گرم چربی اشباع و ۸ گرم چربی غیر اشباع است.
بعلاوه، دانشکده سلامت عمومی هاروارد اضافه کرد که پختن مرغ با پوست به حفظ رطوبت و طعم مرغ کمک میکند. پس اگر میخواهید برای مهمان هایتان مرغ درست کنید و از خشکی و بی مزگی آن جلوگیری کنید، پوست آن را برندارید.
معایب خوردن پوست
مهمترین ایراد نگه داشتن پوست روی مرغ این است که کالری و چربی اشباع بیشتری به غذایتان اضافه میکند. به گزارش وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) یک فنجان سینه ی مرغ پخته شده بدون پوست دارای ۲۳۱ کالری است، در حالی که یک فنجان سینه ی مرغ پخته شده با پوست حاوی ۲۷۶ کالری است.
با وجود اینکه بیشتر چربی پوست مرغ از نوع غیر اشباع است، اما در هر اونس آن ۳ گرم چربی اشباع وجود دارد، که همان میزان موجود در یک فنجان سینه مرغ پخته شده است.
انجمن سلامت آمریکا توصیه میکند که میزان چربی اشباع در رژیم غذاییتان را تا ۵ یا ۶ درصد کل کالری دریافتی روزانه کاهش دهید که با حدود ۱۳ گرم چربی اشباع روزانه در رژیم ۲۰۰۰ کالری برابر است.
حرف آخر
مزایا و معایبی در برداشتن پوست مرغ قبل از خوردن آن وجود دارد. حرف آخر این است که نگه داشتن پوست مرغ کالری دریافتی یا خطر بیماریهای قلبی را در صورتی که به اندازه متعادل در برنامهی غذایی مصرف شود، به طرز چشمگیر افزایش نمیدهد.
ادعای نادرستی در این مورد وجود دارد که تصور میشود سرشار از چربی است، اما چربی غیر اشباع سالم بیش از چربی اشباع وجود دارد، به آن بدی که فکر میکنید نیست. پس اگر از خوردن آن لذت میبرید، نگران نباشید.
در صورت بهره مندی از یک رژیم غذایی سالم و نداشتن اضافه وزن می توانید آن را استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.